N Strandgatan 13

Gästlägenheten på Norra Strandgatan 13 (Gripen) har 2 + 1 bäddar och kostar 300 kr per natt att hyra. Lägenheten kan bara hyras av hyresgäster som bor på Gripen (N Strandgatan 13, Ö Torggatan 19 & Herrgårdsgatan 16) och Norrstrand/Hagaborg.

Lägenheten ligger på en mysig innergård och har ett litet sovrum och en vardagsrumsdel med kök. Lägenheten har tre sovplatser, två platser i en bäddsoffa och en plats i en säng. Köket är utrustat med bl.a. porslin, bestick, spis, micro, kyl/frys och kaffebryggare. Toalett och dusch finns i separata rum i lägenheten. Täcken och kuddar finns att låna, men du behöver ta med egna lakan, påslakan, örngott och handdukar.

Från och med 1 februari 2023 bokas övernattningslägenheten digitalt. 

Hur bokar jag?   

Du bokar övernattningsrummet på Mina sidor. Länk till annan webbplats.
Logga in på Mina sidor, klicka på "Bokning", klicka därefter på adressen, sedan på "BOKA". Välj därefter Under "Ny bokning" "Övernattningsrum N Strandgatan 13".  Välj de dygn som du vill boka. Du kan boka max 5 dygn i sträck och bara ha en aktiv bokning i taget. 

Du kan också boka via din digitala bokningstavla som finns i trapphuset eller vid tvättstugan. Där loggar du in genom att hålla din elektroniska nyckelbricka mot bokningstavlans läsare. 

Hur får jag tillgång till gästlägenheten?

Dina elektroniska nyckelbrickor kommer att fungera som nyckel till gästlägenheten från kl 15.00 den dagen du har bokat. Du hämtar alltså inte ut någon nyckel, utan får automatiskt tillträde via dina elektroniska nyckelbrickor. 

Behöver du ytterligare nyckelbrickor kan du köpa det via din bovärd (150 kr st). 

Bor du på Norrstrand/Hagaborg, så kommer du samtidigt som du får tillträde till gästlägenheten även tillträde till entrédörr för att komma in på gården.

Du har tillgång till gästlägenheten från kl 15.00 och lämnar det senast kl 11.00.

Hur betalar jag?

Kostnaden hamnar på en kommande hyresavi. 

Det här gäller när jag hyr lägenheten:

  • Jag som hyregäst har ansvaret för gästlägenheten.
  • Jag ser till att det är städat och iordning när jag lämnar det. 
  • Om jag inte har städat, så kan jag komma att debiteras för städning av extern städfirma. 
  •  Om något går sönder eller om jag ser att något är trasigt, tar jag kontakt med kbab för att felanmäla det. 
  • Bokat rum debiteras även om jag inte använder det - men jag kan avboka det fram till bokningstidens start och debitering sker då inte. Ev avbokning sker digitalt och ligger på ditt ansvar som hyregäst.   
Inneregård_hus Gripen.jpg
Kök Gripen.jpg
Matplats Gripen.jpg
Sovrum Gripen.jpg