Hej student!

Grattis till livet som student! Vi på KBAB erbjuder studentboenden - både i korridor och studentlägenheter. Alla våra studentboenden har 10-månadershyra, och ligger nära universitetet. Tillsammans med oss tror vi att ni kommer få en fantastisk tid här i Karlstad.

Skrattande familj
 • Hur söker jag?

  Välkommen till Karlstad! Vi erbjuder både korridorsrum och studentlägenheter, och alla våra studentboenden har 10-månaders hyra. Sök redan idag!

 • Tjej i mysig miljö

  Bo i korridor

  Just nu: rabatt på grundhyran på alla våra studentrum! Om du väljer att bo i studentkorridor kommer du träffa nya spännande människor. Och är du s...

 • Kontakt och felanmälan

  Beroende på var du bor är det olika bovärdsteam du ska kontakta för att anmäla fel eller störningar.

 • Flytta in

  Är det dags att flytta in? Då finns det några saker som kan vara bra att tänka på.

 • Tjej i mysig miljö

  För dig som bor

  Här har vi samlat information som kan vara bra att känna till för dig som hyr ett studentboende av KBAB.

 • Vänner

  Flytta ut

  Är det dags att flytta ut? Det enklaste sättet att säga upp ditt boende är via Mina sidor.

Vänner för livet?

Tänk att alltid ha sällskap när du ska äta middag, ha någon att kolla film med eller några att gå hem tillsammans med efter en festkväll. Och när du behöver vara själv, stänger du dörren till ditt rum. Frågan är om korridorsboende är det bästa studentboendet ever?

Läs mer om korridorslivet

Livet efter studentlivet

Även om det känns avlägset just nu, kommer det ett liv efter studentlivet. För att hyra en lägenhet hos KBAB måste du stå i vår bostadskö. Det kan alla som är fyllda 18 år göra. Står du i bostadskön, så har du goda möjligheter att få hyra en lägenhet när du är färdig med dina studier.

Ställ dig i kö