Vi bygger för karlstadsborna

Karlstad växer och är i stort behov av nya bostäder. Vi har som mål att bygga minst 150 bostäder om året sett över en femårsperiod. Det gör vi genom att bygga på nya markområden och genom förtätning av befintliga stadsdelar. Utgångspunkten är att variation och mångfald skapar intressanta och livskraftiga stadsdelar för Karlstadsborna.

Barn med fotboll

Våra aktuella projekt

54 lägenheter på Tullholmen

På Tullholmen i Karlstad bygger vi 54 hyresrätter och en förskola med planerad inflytt i januari 2026. Huset vi bygger erbjuder ett fräscht boende i ett fantastiskt läge. Materialvalen är stilrena och lägenheterna har genomgående ljusa väggar och parkett. Badrummen har kaklade väggar och golv i klinker.

Läs mer

78 lägenheter på Hagaborg

Vi har byggt 78 hyresrättslägenheter på Hagaborg fördelat på två hus samt en förskola i två våningar i den ena byggnaden. Med hållbarhet och miljö i fokus är husen de första flerfamiljshus högre än två våningar i Karlstad som byggs med träkonstruktion.

Läs mer

Våra renoveringar

Här kan du läsa om våra aktuella renoveringsprojekt.

Till renoveringar

Vill du bo i nytt?

Alla våra nyproducerade lägenheter hyrs ut via vår bostadskö. Den som visat intresse på en lägenhet och som har flest köpoäng får möjlighet att hyra. Så om du inte står i vår kö, så är det dags nu.

Ställ dig i kö