Orrholmsgatan land

På Sjögången hittar du 127 lägenheter på land. Lägenheterna är på mellan ett och sex rum och kök fördelade på fem hus.

Balkonger

Lägenheterna har alla stora rymliga balkonger i söder- eller västerläge, många med både en inglasad och en öppen del. Balkongerna som vänder mot Orrholmsgatan är franska halvmånformade balkonger i smide. Marklägenheterna har rejäla uteplatser med möjlighet att ha egna buskar, blommor och gräsytor.

Hög lägenhetsstandard

Standarden är hög i lägenheterna med bland annat ekparkett och klinkergolv. I alla badrum är det förberett plats för egen tvättmaskin och torktumlare. En gemensam tvättstuga finns som komplement.

Lägenhetsförråd

Lägenhetsförråden blir väl tilltagna och varmt belägna på vindarna dit man kan ta sig med hiss ända upp. Alla lägenheter är också tillgänglighetsanpassade

Parkeringar

Bilparkering finns i anslutning till entréerna, både vanliga p-platser och carportar finns att hyra. Det finns även möjlighet att hyra eget cykelförråd. Kvarteret är också välförsörjt med cykelparkeringar nära entréerna.

Hyra båtplats?

Förutom de båtplatser som ingår i hyran för de flytande lägenheterna finns ytterligare nio båtplatser på den norra entrésidan av varje ponton. De sammanlagt 18 platserna kommer att hyras ut till övriga KBAB-boende där de som bor i lägenheterna på land har förtur.