Tullholmen

Tullholmen är ett relativt nytt område i Karlstad som växer fram med ett fantastiskt läge med närhet till både Karlstads citykärna och fina promenadstråk. Alldeles i närheten finns kajpromenad, småbåtshamn och kajakuthyrning. På området finns service i form av matbutik, skönhetssalonger och frisörer, även förskola finns på området.

Ett stenkast bort ligger Inre hamn som erbjuder en mängd olika restauranger och närheten till centrum och fina cykelvägar gör det enkelt att leva miljösmart och bekvämt. Även goda bussförbindelser mot Hammarö, Karlstads centrum och centralsjukhuset finns i området.

Vårt hus på Tullholmen ligger på Packhusallén 17 och Bogsprötsgatan 14A-B och består av 132 lägenheter, ettor-fyror. Fasaden är i tegel och putsad betong. På taket finns det 250 m2 solceller som genererar el till fastigheten.

De flesta lägenheter har balkong, uteplats eller terrass. Alla lägenheter är välplanerade med stilrena materialval. Det är genomgående ljusa väggar och parkett i alla rum. I fyrorna finnas dessutom extra wc. Alla lägenheter, oavsett storlek, har helkaklade badrum med kombimaskin tvätt/torkmaskin. I fastigheten finns cykelrum, tvättstuga och en bokningsbar övernattningslägenhet för gäster.