Styrbordsgatan och Babordsgatan

Styrbordsgatan och Babordsgatan ligger i mitten av den skeppsformade och gröna Orrholmen. Här ligger de högst belägna lägenheterna sju våningar upp med en magnifik utsikt över Mariebergsvikens eller Tullholmsvikens blåa vatten.

Mellan husen breder ett stort parkområde ut sig med gräsmattor och lummiga träd, perfekt för barnens spring och lek. Intill husen finns också bänkar, lekplatser, buskar och planteringar.

Hiss finns i alla fastigheter. Parkeringsdäcket med garageplatser är uppfört mellan höghusen, under parkområdet. Förråd finns på vind och i källare. Tillgång till tvättstuga finns. Det finns även en grovtvättstuga på området.

Lägenhetsstandard

(variationer kan förekomma)

Lägenheterna har parkett som standard i vardagsrum (med undantag av ettorna som har plastmatta) Plastmatta är standard i övriga rum. Badrummen är renoverade med kaklade väggar och har plats för ev. egen tvättmaskin. Badkar finns i många av lägenheterna.

Spiskåpor med belysning är monterade över spisen i köket. Plats för diskmaskin finns i de större lägenheterna. Balkong eller uteplats finns till alla lägenheter utom ettorna på våning 2-7. Husen tilläggsisolerades och fick nya fönster mellan åren 2004 och 2009.

Exempel på lägenhetsritningar Pdf, 248.7 kB.