Elbil som laddas

Laddplats för elbil

Har du elbil, eller funderar du på att skaffa en? Hör av dig till oss så tittar vi på möjligheten för dig att hyra en laddplats.

Vi har under en längre tid arbetat för att få en laddstruktur för elbilar på plats, så att vi kan möta våra hyresgästers önskemål och behov.

Hur går det till?

  • Du hör av sig till oss vid intresse för att hyra en elbilsladdplats.

  • Vi undersöker möjligheten att erbjuda en laddplats. Tyvärr går det inte att konvertera fordonsplatser överallt, till exempel för att elen i fastigheten helt enkelt inte räcker till. Hyr du redan en parkeringsplats så kan du behöva söka och byta plats, då det är parkeringsplatser med motorvärmare som vi konverterar till laddplats.

  • Om vi hittar en lösning som fungerar så skriver du på ett avtal på laddplatsen. Därefter tar det ungefär åtta veckor innan el-installationen är klar på parkeringsplatsen och redo att börja användas.
  • När installationen är gjord har du kontakt med ett externt företag – ChargeNode - som har hand om drift och support kring laddningen. Mer information får du vid avtalsskrivning.

Övrig information:

Din parkeringsplats är sammankopplad med ditt hyreskontrakt för din lägenhet så om du ska flytta och säger upp din lägenhet, säger du även upp din parkeringsplats. I övrigt så gäller samma regler som för vanlig fordonsplats.


Kontakt:

Är du intresserad av att hyra en laddplats? Eller vill du veta mer? Hör av dig till oss!
Kontakta oss | KBAB Länk till annan webbplats. (länk)