Sök förråd

För att hyra ett förråd hos oss behöver du registrera dig i vår förrådskö. Det gör man genom att logga in på "Min kö" och därefter klickar på Aktivera under Mina profiler för förråd.

För att hyra ett förråd hos oss behöver du registrera dig i vår förrådskö. Det gör man genom att logga in på "Mina sidor" Länk till annan webbplats. och därefter aktivera sig i kön under Mitt sökande. Du kan registrera dig från den dag du fyller 16 år och söka förråd när du fyllt 18 år.

Precis som med bostäder kan man fylla i vilket/vilka område man är intresserad av och man får då ett mejl när ett förråd blir ledigt.

Du får 1 poäng per dag från den dag du anmäler dig i kön och det finns inga andra sätt att skaffa sig fler poäng. Poängen är personliga och kan inte överlåtas eller läggas ihop med någon annans poäng för att få ett större saldo. Dina köpoäng nollställs när du får ett kontrakt på ett förråd. Den person med flest köpoäng och som uppfyller KBAB:s grundkrav får förrådet.

Skulle du som tackat ja ångra dig och du inte har undertecknat avtalet annulleras det, dina köpoäng nollställs och du har inte möjlighet att få tillbaka poängen. Har du skrivit på avtalet och ångrar dig gäller ordinarie uppsägningsregler.

Vi tilldelar ett förråd per hushåll så länge efterfrågan på förråd är större än tillgången. 

Du kan söka vissa av våra förråd som extra plats eller om du inte är hyresgäst hos KBAB eller bor i ett annat område. Då kan vi erbjuda dig korttidsavtal med tre månaders uppsägningstid beroende på tillgång.