Båt i vattnet

Sök båtplats

På pontonerna vid de flytande lägenheterna på Sjögången, Orrholmen, finns nio båtplatser att hyra för våra hyresgäster.

Så här söker du båtplats

För att söka en av båtplatserna måste du stå i vår kö för fordonsplatser. Du måste aktivera dig i vår kö för fordonsplatser, det gör du genom att logga in på "Mina sidor" Länk till annan webbplats. och därefter klicka på Aktivera under Mina profiler för Fordonsplats. Har du inte ett konto behöver du registrera dig Länk till annan webbplats. som ny kund för att aktivera dig. Du kan registrera dig från den dag du fyller 16 år och söka båtplats när du fyllt 18 år. Du hittar eventuella lediga båtplatser under Lediga objekt Länk till annan webbplats.och när du väljer "Fordonsplatser" under hyresobjekt. Den med högst poäng får platsen. För att få hyra ska du ha skött dina hyresinbetalningar utan anmärkning de senaste 12 månaderna.

Det här gäller när du söker

Du måste vara hyresgäst hos oss, och du kan endast ha ett avtal på en båtplats per hushåll.

Den som har högst poäng och uppfyller våra krav för uthyrning tilldelas båtplatsen. Båtplatsen är sedan sammankopplad med ditt hyreskontrakt för din lägenhet så om du ska flytta och säger upp din lägenhet, säger du även upp din båtplats.

Så fort du tecknar ett avtal för en båtplats förlorar du också din nuvarande plats i kön. Det kan därför vara bra att ställa sig i kön igen om du till exempel vill ha möjlighet att ansöka om att byta båt- eller parkeringsplats i framtiden.

Skulle du som tackat ja ångra dig och du inte har undertecknat avtalet annulleras det, dina köpoäng nollställs och du har inte möjlighet att få tillbaka poängen. Har du skrivit på avtalet och ångrar dig gäller ordinarie uppsägningsregler.

Observera att om du vill hyra båtplats och inte bor på Sjögången tillkommer moms om 25% i enlighet med Skatteverkets momsregler.