Sundsta

Sundsta är ett centralt område med närhet till all tänkbar service så som matbutiker, restauranger och shopping. Även vårdcentral och Karlstads stadsbibliotek finns i närområdet precis som badhuset, Värmlands museum och Lars Lerin-muséet.

Trots sitt centrala läge har området även nära till både vatten och natur. Ett stenkast bort finns det vackra grönområdet Sandgrundsudden omringat av Klarälven och på området finns också Sundstatjärn med sin vackra miljö och promenadstråk.

En kort promenad bort finns busshållplats och även cykelvägar som förbinder området med övriga delar av staden.

Om huset och lägenheterna

Huset ligger på Brogatan 3–5, precis innan Tingvallabron som ansluter Sundsta till centrala Karlstad och består av tre våningar med 31 lägenheter i storlekar mellan 26–90 kvadratmeter. Lägenheterna är ljusa och fina med vita väggar, kakel i badrum och kök samt ekparkett i utvalda delar. Lägenheterna på plan 1 och 2 balkong medan lägenheterna i källarplan och på entréplan saknar balkong.

El och vatten ingår inte i hyran utan debiteras separat genom så kallad individuell mätning. Detsamma gäller för användningen av tvättstugan.