Nyhetsarkiv


 • Äldre man sitter i soffan med en ipad i händerna.
  Driftstörningar i bredbandstjänster vecka 38-45
  Under vecka 38-45 kommer vår leverantör av bredbandstjänster, Open Universe, genomföra ett plattformsbyte som innebär kortare driftstörningar i deras tjänster.
  Läs mer

 • Böcker på sagocafé
  Sagocafé väcker läslust
  Varje fredag klockan 13.00 är det dags för Sagocafé på Gruvlyckan. Det är en välbesökt och viktig mötesplats för många barn och deras föräldrar i området.
  Läs mer

 • Två glada tjejer, den ena gör tummen upp mot kameran.
  Är du student och söker boende? Läs mer här!
  KBAB erbjuder olika typer av studentboenden och tillsammans med oss tror vi att du kommer få en fantastisk tid här i Karlstad.
  Läs mer

 • Med anledning av beslut om ändrat planuppdrag på Hagaborg
  Läs mer

 • Närbild på lampa i veckat pappersmaterial
  Oförändrat elpris för dig som betalar elen via hyresavin
  Var tredje månad ser vi över elpriset för dig som har individuell mätning och debitering av elen. Vi har nu sett över priset för kvartal tre och det sker ingen förändring.
  Läs mer

 • Fönster med halv neddragen persienn, tunn gardin och blomma i fönstret.
  Varmt i lägenheten? Följ dessa tips för att svalka ner
  Om det under sommaren blir värmetoppar med riktigt varmt väder kan det också innebära att det blir varmare inomhus. Här följer några tips på vad du göra för att hålla undan värmen.
  Läs mer

 • Problem med varmvattnet på Ölmegatan 13-19 - åtgärdat

  Vi har upptäckt ett problem med att kvalitén på varmvattnet på Ölmegatan 13-19 inte håller den standard vi vill. Vi vill därför uppmana er som bor på Ölmegatan 13-19 att inte använda varmvattnet tills vi har tagit reda på vad problemet beror på.
  Läs mer

 • Sommarskoj
  Sommaraktiviteter för barn och unga
  I sommar bjuder vi våra unga hyresgäster och karlstadsbor på en massa aktiviteter runt om i våra områden! Det är allt från Sommarskoj till barnteater och en mobil fritidsgård.
  Läs mer

 • invigning av Hagaborgs förskola
  Invigning av Hagaborgs förskola
  Under torsdagseftermiddagen invigde Hagaborgs förskola sina nya lokaler på ett alldeles unikt sätt när ett egenbyggt lådbilslok fick rulla över bandet. Barnen bjöd på sång och underhållning.
  Läs mer

 • Barn som leker med vatten i gräset.
  Sugen på att grilla eller fylla poolen? Tänk på det här först!
  Sommaren väntar bakom knuten och det innebär bland annat att det är tid för att grilla, ta ett dopp i poolen och hoppa ett varv eller två på studsmattan. Men innan du tänder grillen eller fyller poolen behöver du tänka på några saker.
  Läs mer