två personer som flyttar

Vill du fortfarande få mejlförslag på lediga lägenheter?

Nu gör vi det enklare för dig som kund! Från och med den 13 mars så söker du lediga lägenheter, parkeringar och förråd på Mina sidor. Allt finns samlat på ett och samma ställe! Det som tidigare hette "Min kö" är nu helt borta.

 

Lägg in sökbevakningar

Vi har bytt uthyrningsystem och i samband med det så har dina inställningar kring vilka lediga lägenheter du vill ha mail om, försvunnit. Du behöver därför logga in på Mina sidor Länk till annan webbplats. och göra om dina sökbevakningar under ”Mitt sökande” och "bevakningar" för att få mejlförslag på lediga lägenheter, parkeringar och förråd.

bild på bevakningar


Om du står i kön och inte har Bank-ID

Saknar du Bank-ID behöver du få nya inloggningsuppgifter. Kontakta oss på 054-540 76 00 eller KBAB.uthyrning@karlstad.se så hjälper vi dig.

Logga in på Mina sidor för att se dina köpoäng

Förutom dina sökbevakningar kommer du också kunna se dina köpoäng på Mina sidor. Du har såklart kvar alla dina insamlade köpoäng.

Frågor & svar

När kommer det ut nya lägenheter att hyra?
Vi har bytt ut vårt uthyrningssystem, vilket innebär att vi inte har kunnat publicera lediga lägenheter, förråd eller parkeringsplatser under en tid. Från och med den 13 mars börjar vi lägga ut lediga objekt Länk till annan webbplats.igen.

Kommer det bli någon skillnad för mig som sökande?
Det kommer att fungera som förut, det kommer bara se lite annorlunda ut. Den största skillnaden är att "Min kö" försvinner och allt kommer att finnas i "Mina sidor".

Hur kommer jag få information kring mitt bostadssökande?
Allt mer av kontakten med dig som bostadssökande sker digitalt. Via Mina sidor och via mail. Därför är det viktigt att du alltid ser till att vi har rätt e-postadress och telefonnummer till dig. Logga in på Mina sidor, klicka på "Konto" och sedan "Mina uppgifter" och se till så att vi har rätt mailadress och telefonnummer till dig.

Jag står i er bostadskö, berörs mina köpoäng när ni byter uthyrningssystem?
Nej, det kommer inte att hända något med dina köpoäng.