Sök

Här hämtar du dina nycklar

Kvinna som håller en nyckel

När du har skrivit kontrakt på ett studentboende och betalat din första hyra kan du hämta dina nycklar. Om inget annat anges i utskicket du får av oss så gäller uthämtning på följande ställen.

Du kan hämta nycklarna vardagar från och med klockan 13.00 på tillträdesdagen. Om den 1:a i månaden är en helgdag gäller istället nästkommande vardag som tillträdesdag. Om du inte kan hämta nycklarna på tillträdesdagen går det självklart bra att komma en annan dag, längre fram.

Tänk på att ha med dig giltig legitimation och intyg på att du har betalat den första hyran. Om du skickar ett ombud för att hämta nycklarna behöver du fylla i och skriva under fullmakten som du kan ladda ner på denna sida.

Eventuellt kan du få tillgång till lägenheten tidigare än kontraktstart. Men för att det ska vara möjligt att hämta nycklar innan ditt kontrakt börjat gälla måste den föregående hyresgästen ha städat och besiktigat lägenheten samt ha lämnat in nycklarna tillsammans med en fullmakt som ger dig tillåtelse att ta över dessa tidigare. Hör av dig till Bobutiken eller bovärdarna för att få kontaktuppgifter till personen som ska flytta ut.

Bostadens adress Nyckelutlämning
Herrhagen Bovärdskontoret på Herrhagen
   
Kronoparken  
Frödingshöjd 3, 5, 7 Bovärdskontoret på Frödingshöjd
Frödingshöjd – delade lägenheter Bovärdskontoret på Frödingshöjd
Fagottgatan 2 Bovärdskontoret på Campus
Fagottgatan 70 Bovärdskontoret på Campus
Campus – korridorer, Vännerhem Bovärdskontoret på Campus
Sommargatan 108–109 (Unionen) Bovärdskontoret på Campus
Övrigt (Jakthornsg, Posthornsg, Basung, Fagottg) Bovärdskontoret på Campus
   
Orrholmen Bovärdskontoret på Orrholmen
   
Rud Bovärdskontoret på Campus
   
Hemvägen Bovärdskontoret på Hemvägen

 

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext