Vi bygger massor av nytt!

Just nu bygger vi massor av nya lägenheter runt om i Karlstad. Du har chans att få en av dem om du ställer dig i kö.

Vi är många som vill leva och bo i Karlstad. I vårt uppdrag ingår att utveckla och bygga nya bostäder i kommunen. Vi bygger i olika lägen, utföranden och storlekar - allt för att så många som möjligt ska hitta sitt perfekta boende. 

Vi har som mål att bygga minst 150 bostäder om året sett över en femårsperiod. Det gör vi genom att bygga på nya markområden och genom förtätning av befintliga stadsdelar.

När vi bygger är utgångspunkten variation och mångfald och att skapa intressanta och livskraftiga stadsdelar för Karlstadsborna. Hållbarhet och miljö är också viktigt när vi bygger nytt - på Hagaborg bygger nu till exempel Karlstads första flerfamiljshus, högre än två våningar, i trä!

Men allt vårt byggande görs inte bara för dem som ska bo i de nya lägenheterna. När någon flyttar in i en ny lägenhet startar en flyttkedja, där äldre lägenheter blir lediga. 

Näst på tur

Den nyproduktion som står näst på tur att bli inflyttningsklar är vårt hus på Packhusallén. Där bygger vi 132 lägenheter i storlekar från ettor till fyror. Många av lägenheterna är genomgångslägenheter med uteplatser åt två väderstreck. Det är ett perfekt boende för dig som vill njuta av hyresrättens alla fördelar samtidigt som du har närheten till vatten, restauranger, centrum och förskola. Inflyttning beräknas ske under 2022. 

Ställ dig i kö

All uthyrning av nyproducerade lägenheter sker på samma sätt som alla våra andra lägenheter. Via vår bostadskö. Den av de som visat intresse på en lägenhet som har flest köpoäng får lägenheten. Därför - ställ dig i vår bostadskö!