Innan hantverkaren kommer

Innan hantverkarna kommer hem till dig för att fräscha upp ditt hem är det några saker du ska tänka på för att underlätta arbetet:

Målning och tapetsering

Alla möbler, gardiner, tavlor, tak- och vägglampor, blommor och andra lösa föremål måste vara flyttade från rummet innan målaren kommer. Om du har kablar fastspikade på golvlister måste dessa lossas.

Golv

Alla möbler, mattor och andra lösa föremål måste vara flyttade från rummet innan golvläggaren kommer. Om du har kablar fastspikade på golvlister måste dessa lossas. Om det gäller kök och du har diskmaskin monterad är det du som hyresgäst som ansvarar för att den kopplas bort och flyttas. Även överskåp till kyl och frys måste plockas ur så att vitvarorna kan flyttas undan.

Extra arbete debiteras

Om du missar att ställa i ordning utrymmet enligt ovanstående anvisningar blir du debiterad för det extra arbete det innebär för hantverkarna att göra det själva. Detsamma gäller även om du inte är hemma på avtalad tid.

Städning

I samband med arbetet ingår grovstädning som utförs av hantverkaren. Eventuell städning utöver det står du som hyresgäst för själv.

Inte nöjd?

När du beställer plusval eller standardhöjande tillval genom oss kan du vara säker på att material och arbetsmetoder följer KBAB:s krav när det gäller miljö och kvalitet. Skulle du ändå inte bli nöjd uppskattar vi om du tar direktkontakt med din bovärd.