Illustrationsbild/skiss av hus

Centralt boende på Tullholmen

På Tullholmen i Karlstad pågår just nu byggnationen av 54 hyresrätter och en förskola med planerad inflytt i januari 2026.

Tullholmen är ett relativt nytt område i Karlstad som växer fram med ett fantastiskt läge med närhet till både Karlstads citykärna, vatten och fina promenadstråk. I närheten finns kajpromenad, småbåtshamn och kajakuthyrning. På området finns service i form av matbutik, blombutik, skönhetssalonger och frisörer. Ett stenkast bort ligger Inre hamn som bland annat erbjuder en mängd olika restauranger samt gym och matbutik. Närheten till centrum och fina cykelvägar gör det enkelt att leva miljösmart och bekvämt på Tullholmen. Även goda bussförbindelser mot Hammarö, Karlstads centrum och centralsjukhuset finns på området.

Huset vi bygger erbjuder ett fräscht boende i ett fantastiskt läge. I botten på huset kommer en förskola ligga. Materialvalen är stilrena och lägenheterna har genomgående ljusa väggar och parkett. Badrummen har kaklade väggar och golv i klinker.

Nyproduktionshus från gatuvy

Snabbfakta

Antal lägenheter: 54 hyresrätter.
Adress: Tullhusgatan 9.
Byggstart: April 2024.
Inflyttning: Januari 2026. Tiden för inflytt är preliminär och kan komma att ändras.
Storlek:
1-3 rok fördelat på 18 ettor, 30 tvåor och 6 treor.
Boarea: 27,8-73,7 kvm.
Hyra: Ej fastställt.
Balkong/uteplats: Alla lägenheter har balkong.
Entré: Porttelefon vid entrén.
Postboxar: Postboxar finns i entrén och tidningshållare vid lägenhetsdörren.
Hiss: Hiss finns.
Förråd och gemensamma utrymmen: Förråd finns till samtliga lägenheter i källaren. Förråd för barnvagnar finns i källaren och förråd för rullstolar och rullatorer finns i entrén. Cykelrum finns i källaren som också är skyddsrum med plats för 90 personer. Tvättstuga finns inte, alla lägenheter har istället egna maskiner; kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare. Till förråd och gemensamma utrymmen är det elektroniskt passagesystem med nyckeltaggar, lägenheterna har nycklar.

Interiör

Hall: Ekparkettgolv och ljusa väggar.
Badrum: Grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Kommod med spegelskåp. Dusch med dushvägg. Badrummet har kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk över.
Kök: Vita skåpluckor och grå laminatbänksskiva. Stänkskydd i vitt kakel. Spis med induktionshäll och varmluftsugn. Ekparkettgolv och ljusa väggar.
Vardagsrum och sovrum: Ljusa väggar och ekparkettgolv.

Vill du bo här?

All uthyrning av dessa lägenheter sker på samma sätt som alla våra andra lägenheter - via vår bostadskö. Den av de som visat intresse på en lägenhet som har flest köpoäng får lägenheten. Därför - ställ dig i vår bostadskö! Länk till annan webbplats.

Skiss av hus.