132 lägenheter på Tullholmen

Med närhet till centrum, älven och mitt i det nya området som växer fram längs Packhusallén bygger vi ett hus i vinkel som rymmer 132 lägenheter.

Vi bygger ettor till fyror i ett fantastiskt läge med närhet till både Karlstads citykärna och fina promenadstråk. Alldeles i närheten har du kajpromenad, småbåtshamn och kajakuthyrning.

Fasaden är i tegel och putsad betong. De flesta lägenheter har balkong, uteplats eller terrass. Alla lägenheter är välplanerade med stilrena materialval. Det är genomgående ljusa väggar och parkett i alla rum. I fyrorna finnas dessutom extra wc. Alla lägenheter, oavsett storlek, har helkaklade badrum med kombimaskin tvätt/torkmaskin. I fastigheten finns en bokningsbar övernattningslägenhet för gäster.

Närheten till centrum och fina cykelvägar gör det enkelt att leva miljösmart och bekvämt. På taket finns det 250 m2 solceller som genererar el till fastigheten.

Parkering 

Parkering finns att hyra i närliggande P-hus Kanikenäsbanken. Du hyr din p-plats av en extern aktör. Klicka här för att läsa mer om hur du hyr p-plats. 

Här kan du se lägenhetsritningar med mera 

I vår så kallade bostadsväljare kan du se lägenhetsritningar, var lägenheterna är placerade i huset, hyra, hur huset ser ut när det står färdigt samt exempelbilder på material och inredning. 

För specifik information om varje lägenhet välj "Lista" i menyn till vänster i bostadsväljaren. I listan kan du sedan klicka in dig på den eller de lägenheter du vill veta mer om och bland annat ta del av ett faktablad med lägenhetsritning. 

Klicka här för att komma till bostadsväljaren. 

Snabbfakta

Antal lägenheter: 132 hyresrätter
Adresser: Bogsprötsgatan 14 A, Bogsprötsgatan 14 B och Packhusallén 17
Inflyttning: I tre etapper under oktober, november och december 2022
Storlek: 1-4 rok
Boarea: 39 kvm–95 kvm
Hyra: Se Bostadsväljaren.
Entré: Porttelefon vid entrén.                                                                    
Postboxar: Postboxar i entrén. Tidningshållare vid lägenhetsdörren.
Hiss: Hiss finns.
Cykelparkering: Cykelparkering utomhus på gård samt cykelrum i källaren.
Förråd: Förrådet finns inne i lägenheten (märkt FRD på lägenhetsritningen). Förråd för barnvagnar och rullstol i anslutning till entréer.
Miljörum: Källsortering finns på entréplan.
Gemensamma utrymmen: Elektroniskt passagesystem med taggar till gemensamma utrymmen. Gemensam tvättstuga. Övernattningslägenhet i fastigheten. 
Hushållsel: Ingår ej i hyran.
Varm- och kallvatten: Ingår ej i hyra, individuell mätning.
Utemiljö: På innegården kommer det så småningom finnas möjlighet till social samvaro. Närheten till kajpromenaden och älven gör att det är nära till vackra miljöer att samlas på.                                                          

Interiör

Hall: Klinker vid dörren i hall, ekparkettgolv och ljusa väggar.

WC/Dusch: Badrum med mörkt klinkergolv och vitt helkakel. Alla lägenheter har en kombimaskin tvätt/tork. Huset har en gemensam bokningsbar tvättstuga.

Kök: Vita skåpluckor och laminatbänksskiva. Spis med induktionshäll och varmluftsugn och diskmaskin och mikrovågsugn. I lägenheterna kan färgval på bänkskiva skilja sig beroende på vilken adress lägenheten ligger på. Bogsprötsgatan 14A har en svart (Brazil svart 525) laminatbänkskiva. Bogsprötsgatan 14B har en mörkgrå (Mörkgrå kvarts 551) laminatbänkskiva. Packhusallén 17 har en mörkare (Perito mörk 626 sten-/marmorimitation) laminatbänkskiva. 

Vardagsrum och sovrum: Ljusa väggar och med ekparkettgolv.

Övrigt: Golvvärme i wc/dusch

Utforska ditt framtida hem

Vi erbjuder hyresrätter som ska vara enkla och bekväma att bo i. I vår bostadsväljare kan du utforska hur ditt framtida hem på Tullholmen skulle kunna se ut. Välkommen in i den virtuella lägenheten!

Till bostadsväljaren

Vill du bo här?

All uthyrning av våra nyproducerade lägenheter sker på samma sätt som våra andra lägenheter. Via vår bostadskö. Den av de som visat intresse på en lägenhet som har flest köpoäng får lägenheten.

Så söker du nyproduktion

Källtext