Sök

Herrhagen – Hästen (Mellqvistgatan 7)

På Herrhagen erbjuds uppskattade studentboenden belägna på Mellqvistgatan. Huset, som kallas för Hästen, är uppfört 2004 och består endast av studentlägenheter.

Hyresvärd och fastighetsägare 

Fastigheten på Mellqvistgatan 7 ägs från och med den 2 april 2019 av Studentbostäder i Sverige AB. I och med detta kommer både vi på KBAB och Studentbostäder i Sverige AB agera hyresvärd under en period. För hyresavtal tecknade före 2 april 2019 är KBAB hyresvärd och för avtal tecknade efter den 2 april 2019 gäller Studentbostäder i Sverige AB. 

Lägenheterna

Lägenheterna är ett rum med kokvrå i varierande storlek. Hiss, gemensam tvättstuga och övriga gemensamma utrymmen finns. Värme, vatten och el ingår i hyran. Juni och juli är hyresfria.

Surf, tv och telefoni

Samtliga lägenheter är anslutna till Karlstads stadsnät vilket ger dig möjlighet till olika bredbandpaket med varierande hastighet och kostnad. I alla lägenheter finns ett grundutbud med kanaler som ingår i hyran. Du har också möjlighet att skaffa IP-telefoni via din bredbandsleverantör. Läs mer om bredband på den här sidan.

Om Herrhagen

Herrhagen är ett bostadsområde med varierat boende i en av Karlstads äldsta stadsdelar. Området har genomgått omfattande renoveringar men ändå bevarat kvarterstadens charm. Här finns gott om små butiker av olika slag och tillgång till annan service som du kan behöva i din vardag.

Herrhagen är en livfull stadsdel som ligger strax öster om Karlstads centrum. Här har du tillgång till livsmedelsaffär, bageri, frisör, blomsteraffär och annan service som du kan behöva i din vardag. Evenemangsanläggningen Nöjesfabriken samt en idrottshall, pizzerior och kvarterskrog gör området levande även efter butikernas stängning.

I området finns ett varierat boende med låghus, höghus och radhus i både äldre och nyare bebyggelse. Den vackra Herrhagsparken med lekparker, blomsterarrangemang och gräsmattor är en riktig oas om sommaren.

Karlstads centrums kompletta utbud finns på mindre än två kilometers avstånd. Fina promenad- och cykelvägar tar dig härifrån till Karlstads olika områden.

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext