Sök

Kronoparken – Campus (Trio-/Duettgatan)

På norra Kronoparken ligger Campus som är ett bostadsområde med studentkorridorer och kompislägenheter. Universitetet, Kronoparkens centrum och olika träningsanläggningar finns inom gång- och cykelavstånd.

Korridorboende

De flesta hus på Campus består av studentrum i korridor där du delar kök och vardagsrum med andra. Här har du alltid någon att prata med, alltid någon att hänga med, plugga med eller laga mat tillsammans med!

Rummen har egen toalett med dusch och hyrs ut omöblerade. Alla rum har eget kylskåp och möjlighet att ställa in microvågsugn.

Gemensam frys finns i köket. Där får du också ett eget skåp där du kan förvara ditt medhavda köksgeråd. Något gemensamt köksgeråd finns inte.

Nyfiken på hur det ser ut i de gemensamma köken?
• Bilder från ett Campuskök

Korridorkontakt 

På Campus finns så kallade korridorkontakter som fungerar som en länk mellan KBAB och hyresgästerna. Korridorkontakten har i uppgift att bland annat hälsa nyiflyttade välkomna och informera om boendet, hjälpa till att sprida information från KBAB och se till att regelbunden vecko- och storstädning fungerar i korridoren. Du kan läsa mer om korridorkontaktens uppdrag här

Om du är intresserad av att bli korridorkontakt är du välkommen att kontakta bovärdarna på Campus, du hittar deras kontaktuppgifter här

Tiomånadershyra med gratis bredband

Juni och juli är hyresfria! Värme, vatten, el och 100/10 Mbit surf från Bredband2 ingår i hyran. Dessutom ingår ett grundutbud med kabel-tv-kanaler från Sappa.

Allt du behöver för att börja surfa är en nätverkskabel. Vill du surfa trådlöst skaffar du en egen trådlös router. Om du vill ha andra bredbandstjänster kan du välja fritt från Karlstads El- och Stadsnäts breda utbud av surf-, telefoni- och tv-tjänster. 

Gemensamt ansvar

Studenterna ansvarar själva för att städa det gemensamma köket och korridoren, samt den tvättstuga som finns i bottenvåningen i varje hus.

Tyvärr får du inte bo med husdjur här.

Skrivbord med kontorsstol i ett studentrum på Campus.

Olika typer av rum

Rummen finns i tre olika storlekar:
• 16 m²
• 23 m²
• 26 m²

 

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext