Bo i korridor

Om du väljer att bo i studentkorridor kommer du träffa nya spännande människor. Och är du själv ny i staden kommer du garanterat att hitta vänner för livet.

Tänk att alltid ha sällskap när du ska äta middag, ha någon att kolla film med eller några att gå hem tillsammans med efter en festkväll. Och när du behöver vara själv, stänger du dörren till ditt rum. Och du - du betalar inte hyra över sommaren (tiomånadershyra). 

Eget rum med toalett och dusch

Som boende i korridor har du ett eget omöblerat rum med toalett och dusch. Alla rum har eget kylskåp och möjlighet att ställa in microvågsugn.  På varje våningsplan finns gemensamt kök och sällskapsutrymme där du och dina vänner i korridoren kan umgås. 

Gemensam frys finns i köket. Där får du också ett eget skåp där du kan förvara ditt medhavda köksgeråd. 

Vänner för livet

Du kan välja själv hur mycket du vill umgås med dina korridorskompisar. Är du sällskapssjuk så är det bara att gå ut i köket, och vill du vara för dig själv och plugga då stänger du dörren om dig till ditt rum. 

Ganska snart hittar man gemensamma intressen - kanske bestämmer ni er för att laga mat ihop ett par gånger i veckan, festa tillsammans, eller kanske hittar du en pluggkompis? 

Du hittar mer information om våra korridorsrum här.

Toras 5 bästa med att bo i studentkorridor: