Vikengatan 7-13

Vikengatan 7-13 eller Nya Järpen som husgruppen också kallas, ligger i hjärtat av Viken med närhet både till naturens vackra grönska och till stadens utbud av shopping, nöjen och service. De fyra husen är byggda i 2-5 våningar och sluter sig kring en lugn innergård med gräsplätt, lekplats och parkbänkar.

Alla hus har porttelefon. Hiss finns med undantag för Vikengatan 7. Uthyrningsrum med separat ingång finns att hyra. Utrymmen för barnvagnar och permobilrullstolar finns liksom cykelförvaring under tak. I markplan på Vikengatan 7 finns två fullt utrustade tvättstugor. Bokning av tvättpass sker via en elektronisk bokningstavla som placerats i trapphusentréerna. Parkeringsplatser finns på tomten.

Lägenhetsstandard

(variationer kan förekomma)

Lägenheterna har klinker i hall och badrum och parkettgolv i övriga rum. Badrummen är kaklade och rymliga med plats för egen tvättmaskin. Handdukstork och duschdraperistång finns och WC-stolarna är förhöjda. Det är även förberett för ev egen diskmaskin i kök. Köksluckorna är laminerade med björkstruktur. Persienner finns monterade i fönster. Stora och rejäla balkonger/uteplatser finns till alla lägenheter. Varmförråd finns till alla lägenheter, i huvudsak på vindarna dit hissen går.

Husgruppen har individuell mätning av vatten och el (undantaget Vikengatan 7 som bara har elmätning). Elen levereras av KBAB. Användningen av tvättstugan debiteras också separat på hyresavin.

Exempel på lägenhetsritningar Pdf, 282.9 kB.

Trygghetsboende

Nya Järpen ingår i vårt koncept trygghetsboende som vi driver i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen.