Jungmansgatan 7

Detta gamla mysiga och kulturminnesvärda hus, även kallat för Snäppan, ligger i en lugn miljö med lummiga träd och buskar vid entrén. På baksidan breder en trevlig trädgård ut sig med bland annat gräsmatta och syrenberså.

Härifrån är det nära både till Mariebergsvikens blåa vatten, Wennbergsparken och all den service som Viken har att erbjuda i form av mataffärer, frisör och småbutiker. Fem till tio minuters promenad tar dig både till Mariebergsskogen, buss- och tågstation samt Karlstads centrums utbud av shopping, restauranger, nöje och kultur.

Huset renoverades i gammal stil år 2001 vilket gav KBAB kommunens stadsbyggnadspris. Huset har 2 våningar och porttelefon men saknar hiss. Parkeringsplatser med eller utan motorvärmare finns vid närliggande fastighet. Tvättstuga finns i källaren. Användningen av tvättstugan debiteras individuellt varje månad.

Lägenhetsstandard

(variationer kan förekomma)

Badrummen har kakel på väggarna och plastmatta på golvet. Övriga rum i lägenheten har golvbrädor i gran i gammaldags charmig stil. Bröstpanel finns i köket. Badrummen är förberedda för egen tvättmaskin. Lägenheterna saknar balkong och egen uteplats. Varje lägenhet har individuell mätning av vatten och el, där KBAB levererar elen.

Exempel på lägenhetsritningar Pdf, 187 kB.