Färjestad

På Färjestadsvägen och Humlegatan ligger två gula och två röda tegelhus i ett lugnt område vid Klarälvens vatten. Här breder generösa innergårdar ut sig med stora grönytor för barnen att leka på och familjen att bre ut sina filtar om sommaren.

Lummiga träd, färggranna planteringar och flera gemensamma uteplatser gör området mysigt och inbjudande att träffas och trivas. En större och flera mindre lekplats finns också mellan husen.

Från Färjestad är det mycket nära till både hockey- och eventarenan Löfbergs Arena och till Färjestads travbana. Även Tyrskogen med motionsslingor och skidspår om vintern finns på bekvämt avstånd. Närmaste mataffärer och annan service finns i de angränsande områdena Rud och Norrstrand.

Husen är byggda i 3 våningar och saknar hiss. Parkeringsplats och garageplats finns i anslutning till respektive hus i begränsad omfattning. Individuell mätning för vatten och el och även individuell mätning i tvättstugan.

Lägenhetsstandard

(variationer kan förekomma)

Lägenheterna har parkett i vardagsrum och plastmatta i övriga rum. Mindre lägenheter har endast plastmatta. Balkongerna är rymliga och finns till alla lägenheter. Visst renoveringsbehov finns.

Exempel på lägenhetsritningar Pdf, 191.4 kB.