Orrholmsgatan (Sjögången)

Tänk dig att vakna till ljudet av vågor och ta ett morgondopp före frukost. Tänk dig sedan att du njuter av morgonkaffet och sjöutsikten på terassen extra länge, eftersom det bara tar tio minuter att gå in till stan!

Lägenheterna på Orrholmsgatan, eller kvarteret Sjögången som det kallas, ligger i ett lugnt område nära centrum med västerläge mot Mariebergsviken. Kvarteret består av fem huskroppar med sammanlagt 127 lägenheter på land och tolv lägenheter som flyter på vattnet. Här har du ca tio minuters promenad in till centrum. Vatten och stora grönområden hittar du alldeles inpå knuten.

Samtliga lägenheter på Sjögången har fått den näst högsta certifieringen för låg energianvändning, LEED gold. Det innebär att ett mycket stort hänsyn har tagits till miljö och energianvändning. 

Lägenheterna på land

Lägenheterna på land har alla ett underbart läge med rejäla balkonger med både inglasning och utedel. Alla marklägenheter har stora uteplatser med möjlighet att ha egna buskar, blommor och gräsytor. 

Lägenheterna på land är mellan ett och sex rum och kök.

Bostäderna på vattnet

De flytande lägenheterna ligger på två pontoner ut i Mariebergsviken och är ca 79 kvm stora fördelat på tre rum och kök i två våningar. Alla har en uteplats i söder på första våningen och en terass i söder- eller norrläge på den andra. Här ingår även båtplats i hyran!