Norrstrandsgatan, Vävaregatan m.fl.

Dessa båda tegelhus ligger skilda åt i ett lugnt och trivsamt område i början av Norrstrand. Här är det mycket nära till det stora grönområdet kring Sundstatjärn men också till mataffärer, restauranger, bank och annan service.

Förskola, grundskola och gymnasieskolorna Sundsta- och Älvkullegymnasiet ligger på promenadavstånd, liksom Sundstabadet med bad, gym och hallar för olika idrottsaktiviteter. Ett stenkast bort ringlar Klarälven med den populära ön Gubbholmen som breder ut sig med träd och gräsmattor i Klarälvens mitt.

Kommunikationerna i området är mycket goda med flera busslinjer som passerar förbi. Gång- och cykelbana löper längs Klarälven och tar dig bekvämt in både till centrum och stadens övriga delar. Gångavståndet in till centrum är ca 10-15 minuter.

Båda tegelhusen är uppförda i tre våningar och vetter mot varsin mysig liten innergård med mindre gräsmatta, avkopplande parkbänkar och prydande växter. På Vävaregatan finns dessutom en mindre lekpark för barnen att hålla till i.

Tvättstuga finns i källarplanet på båda fastigheterna. Hiss saknas. Parkeringsplatser med eller utan motorvärmare samt garage finns att hyra i området.

Lägenhetsstandard

(variationer kan förekomma)

Fastigheten med adress Hagaborgsgatan 12, Norrstrandsgatan 17 och Svarvaregatan 11 har plastmatta på samtliga golv. På Vävaregatan finns mycket fräscha lägenheter med kaklade badrum och parkett i vardagsrum.

Lägenheterna är förberedda för installation av egen disk- och tvättmaskin. Fläktkåpor med belysning är monterade över spis. Balkonger finns till samtliga lägenheter där några till och med har två balkonger.

På Vävaregatan är det individuell mätning av vatten och el. KBAB levererar elen.

Användningen av tvättstugan debiteras individuellt varje månad i båda fastigheterna.

Exempel på lägenhetsritningar Pdf, 231 kB.