Valthorns-, Kornett- och Saxofongatan

Denna husgrupp består av trettioåtta röda låghus som sträcker sig från Kronoparkens centrum med mataffärer och annan service, bort till det livliga universitetetsområdet. Här ligger de tre gatuadresserna på var sin bilfri gård med lummiga träd, gräsytor och lekplatser att röra sig på. Något som gör området extra barnvänligt.

Husen är byggda i två plan och alla lägenheter har egen entré och egen balkong eller uteplats. Femrummarna är dessutom byggda i suterängplan med både balkong och uteplats.

Hiss saknas. Parkeringsplatser och garage finns i området. Förråd till varje lägenhet finns på bottenplan med egen dörr. Tillgång till tvättstuga finns med individuell debitering för varje tvättillfälle. Individuell mätning av vatten och el, elen levereras av KBAB.

Lägenhetsstandard

(variationer kan förekomma)

Alla lägenheter har parkettgolv i vardagsrum och plastmatta i övriga rum. Vissa lägenheter är förberedda för installation av egen disk- och tvättmaskin. Spiskåpa med belysning finns monterad i köken. Till alla lägenheter finns balkong eller uteplats.

Exempel på lägenhetsritningar Valthornsgatan Pdf, 202.3 kB.

Exempel på lägenhetsritningar Kornettgatan Pdf, 217.4 kB.

Exempel på lägenhetsritningar Saxofongatan Pdf, 200.6 kB.