Geijersgatan

På Geijersgatan och Karlagatan ligger två tegelhus snett bredvid varandra strax nedanför krönet av Herrhagens höjder. Här ligger skola och butiker runt knuten samtidigt som det också är nära till natursköna gång- och cykelstråk, småbåtshamn och rogivande grönytor nära vatten. En större lekplats för barn i alla åldrar finns också i närheten.

Båda fastigheterna är uppförda i tre våningar, formade runt trivsamt grönskande och lugna innergårdar. På Geijersgatan finns dessutom en grillplats på varje gård.

Tillgång till tvättstuga finns där förbrukningen mäts individuellt. Soprum finns i separata små byggnader på respektive gård. Tillgång till ett fåtal parkeringsplatser och garage finns i anslutning till husen. Båda fastigheterna saknar hiss.

Lägenhetsstandard

(variationer kan förekomma)

På Geijersgatan 16-20 har alla rum i lägenheten plastmatta. Lägenheterna på Geijersgatan 21 och Karlagatan 18-20 har parkett i vardagsrum och plastmatta i övriga rum. De större lägenheterna på Geijersgatan 21 B har öppen spis. Köken har spiskåpa med belysning. Balkong finns till en del av lägenheterna.

Exempel på lägenhetsritningar Pdf, 284.4 kB.