Filaregatan

Alldeles intill den vackra och grönskande Herrhagsparken ligger de tre högresta tegelhusen i kvarteret Hybelejen. De högst belägna lägenheterna ligger här på sjätte våningen med en härlig utsikt över Karlstad centrum eller den färgsprakande parken. I området finns också gott om småbutiker och annan service som du kan behöva i vardagen.

Filaregatan ligger mycket lugnt och lummigt intill den grönskande Herrhagsparken som med sina lekplatser, stora grönytor och färgsprakande planteringar är en riktig oas om sommaren för både stora och små. I närheten finns också skola och förskola, mataffär, restauranger, bageri, vårdcentral och annan service. Pråmkanalens vatten och natursköna gång- och cykelstråk är inte heller långt borta. En promenad på 10 minuter kan antingen ta dig till Karlstads centrum, till stadsdelen Hagas charmiga småbutiker eller till den gröna Gubbholmen mitt i Klarälvens vatten.

I varje hus finns hiss. Tillgång till tvättstuga finns och användningen av tvättstugan debiteras individuellt varje månad. Sopsortering finns i separat rum i anslutning till entrén. Nedanför husen ligger ett parkeringsdäck med parkerings- och garageplatser.

Lägenhetsstandard

(variationer kan förekomma)

Alla lägenheter har parkett i vardagsrum och plastmattor i övriga rum. Köken är utrustade med elspis med fyra plattor och ugn, spiskåpa med belysning och kyl/frys och stänkskydd av kakel. De flesta lägenheter har balkong.

Exempel på lägenhetsritningar Pdf, 230.3 kB.