Döbelnsgatan och Bellevuegatan

Området är lugnt och lummigt med mycket grönytor, lummiga träd, lekparker och parkbänkar.

Till området räknas Bellevuegatan, Döbelnsgatan och Knappstadsvägen. På Bellevuegatan ligger sex gula tegelhus efter varandra med trivsamma gårdar emellan och skogen runt knuten. På Döbelnsgatan och Knappstadsvägen finns ytterligare två tegelhus som tillhör husgruppen. Också här är det nära till naturen och lugna, mysiga grönområden mellan husen.

Alla hus har tre våningar och saknar hiss. Parkeringsplats med eller utan motorvärmare och garage finns i området. Lägenhetsförråd finns till samtliga lägenheter i källarvåningen. Tillgång till tvättstuga finns.

Lägenhetsstandard

(variationer kan förekomma)

De flesta lägenheter har parkettgolv i vardagsrum och plastmatta i övriga rum. Köken och badrummen är rotrenoverade 2008. Köksluckorna är björklaminerade och har handtag i borstad metall. Ovanför spisen finns fläktkåpa med belysning. Badrummen är kaklade med vitt hamrat kakel. Balkong finns till nästan alla lägenheter, en del treor har även balkong till sovrummen.

Lägenheterna har individuell mätning av el och vatten. Användningen av tvättstugan debiteras också individuellt varje månad.

Exempel på lägenhetsritningar Pdf, 242.6 kB.