Sök

Tidsplan och uthyrning

Är du intresserad av att flytta till en av de nya lägenheterna på Sixbacken? Kul! Vi ser fram emot att få påbörja uthyrningen under november 2015. Redan nu kan du skapa ett konto på mina sidor och börja samla poäng.

1. Samla poäng 

Om du redan har ett konto på mina sidor kan du använda det. Annars skapar du ett nytt.

För att samla så mycket poäng som möjligt på Lanternan ställer du in ett av dina lägesval enligt nedan. Detta kan du göra redan idag.

  • Område: Väster
  • Stadsdel: Våxnäs
  • Husgrupp: Sixbacken

2. Uthyrning

Vi började hyra ut lägenheterna onsdagen den 4 november 2015. Varje onsdag i november släppte vi två våningsplan, med start längst upp i huset. Lägenheterna har legat ute under fem dagar på sidan med lediga lägenheter

Tillvägagångssättet för uthyrning och utvärdering är detsamma som för övriga KBAB-lägenheter. Du kan läsa mer om hur uthyrning inom KBAB går till här.

3. Förbindelse

Du som får en lägenhet kommer att få skriva på en förbindelse i väntan på att det slutliga kontraktet upprättas längre fram.

4. Anpassa din lägenhet

Du som skrivit en förbindelse kommer att få möjlighet att anpassa din lägenhet med hjälp av olika typer av tillval. Dina val ska lämnas in till oss senast 20 januari 2015. Du kommer att få en inbjudan till öppet hus i januari, då vi berättar mer om de val du ska göra.

5. Visning och kontraktsskrivning

Under sommaren 2015 räknar vi med att kunna bjuda in alla blivande hyresgäster till huset och visa upp några färdigställda lägenheter. Efter det tecknas de slutgiltiga kontrakten.

6. Inflyttning

Inflyttningen är beräknad att ske i november 2016.

Har du frågor?

Kontakta gärna oss som jobbar i Bobutiken.

lagesval.png

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext