Sök

Nyproduktion: Pannan vid Våxnäs centrum 2016

Välkommen till Sixbacken! På detta fina gröna och lugna område bygger KBAB nu ett punkthus på tomten Pannan 1, där det tidigare stod en panncentral. Hustypen är densamma som KBAB:s nybygge Lanternan på Rud, vilket innebär 44 två- och trerumslägenheter fördelat på åtta våningar.

Huset ligger alldeles intill Våxnäs centrum. Där finns livsmedelsbutik, vårdcentral och andra små affärer. Det är också nära till förskola och skola. 

Lägenhetsstandard

Vardagsrum, sovrum, hall och kök kommer att ha laminatgolv av hög kvalitet med ekstruktur och tapetserade väggar. Badrummet har plastmatta på golv och kaklade väggar som standard. Lägenheterna kommer att ha inglasade balkonger i storleken 1,8 m×2,8 m.

Uthyrning och inflyttning

Lägenheterna började hyras ut under november 2015. I skrivande stund (juli 2016) finns ett fåtal lägenheter kvar som publiceras löpande på sidan med lediga lägenheter. Huset beräknas stå inflyttningsklart oktober/november 2016.

Trygghetsboende

Alla KBAB:s hus på Sixbacken ingår i vårt så kallade trygghetsboende. Det innebär att vi tillsammans med kommunen har speciella trygghetsvärdar som kan hjälpa till i vardagen och anordnar aktiviteter för de boende. Konceptet riktar sig framför allt till äldre, men boende i alla åldrar är välkomna att söka lägenhet här.

Rökfritt

Alla lägenheter, balkonger och området utanför huset är rökfria.

lanternan540px.jpg
Huset på Sixbacken kommer att se likadant ut som KBAB:s nybygge Lanternan vid Ruds centrum.

sixbacken.jpg
Här, på Petersbergsgatan 30, kommer huset att ligga. Karta (hitta.se, öppnas i nytt fönster)

 

pannanplan.gif

Huset kommer att ligga parallellt med Petersbergsgatan. Parkering finns i direkt anslutning till huset. Situationsplanen är preliminär.

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext