Sök

Vi gör det tillsammans

Då vi inte kan mötas som vanligt försöker vi ändå hitta sätt att skapa gemenskap och omtanke om varandra. Nu ordnar vi popup-aktiviteter i våra områden.

KBAB_tillsammans_pos.png

Vi har pausat alla våra ordinarie aktiviteter som sker ute på våra plus- och trygghetsboenden för att minska risken för smittspridning. Under ett antal veckor framåt arrangerar vi istället popup-aktiviteter för både unga och gamla.

Bland annat kommer det här hända: 

Tipspromenad på våra plus- och trygghetsboenden - vinn fredagsmys!
Med start den 29 maj och tio veckor framåt kan man gå tipspromenad i området på våra plus-och trygghetsboenden. Tipspromenaderna byts ut varje fredag och och när de suttit uppe en vecka dras en vinnare i varje frågekategori, vuxen och barn, som vinner varsin kasse med fredagsmys som räcker till hela familjen. Starten för tipspromenaden är vid områdets cafélokal. 

Lek med KBAB
En låda fylld med roliga uteleksaker flyttas runt och dyker upp på våra lekplatser. 

KBAB bjuder på glass
Vår alldeles egen glassbil kör tätare turer i våra områden.

Godnattsaga med KBAB
Vi har bett några av våra härliga hyresgäster att högläsa sagor som vi sedan filmat. Det kommer publiceras på vår Facebooksida från vecka 24. Varför inte lägga sig i gräset eller på balkongen och lyssna på en saga? Eller kanske titta på det tillsammans med mamma eller pappa innan läggdax? 

Musikunderhållning
Lyssna via öppna fönster, balkonger eller nere på gården på säkert avstånd. För att undvika samlingar av många människor, kommer underhållningen endast förannonseras i berörda trapphus.

...och mycket mer
Det blir även spontanfika, såpbubblor, ballonger och mycket mer. Det är viktigt att vi undviker samlingar av många människor, därför kommer det mesta inte förannonseras i förväg utan vara spontana. 

Ta hand om dig och varandra!

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext