Sök

Tack till alla sommarjobbare

Vardagen är åter och hösten närmar sig med stormsteg. Och det är hög tid för oss att säga TACK till alla er som med stort engagemang bidragit till att göra det rent, snyggt och trivsamt för våra hyresgäster i sommar.

Mellan juni och augusti har 106 feriearbetare i åldern 16-18 år gjort ett viktigt och uppskattat jobb i våra bostadsområden och samtidigt fått en viktig kontakt med arbetslivet.

Det har rensats rabatter, målats linjer på parkeringsplatser, klippts gräs, vindar och källare har röjts, blommor planterats och avfallsgårdar har städats. Några feriearbetare har fått avfrosta frysar och monterat möbler i vårt studentboende. Andra feriejobbare har deltagit i Sommarskoj och skapat aktiviteter för barnen i våra områden.        

Genom att hjälpa till med att hålla rent och snyggt i våra bostadsområden skapas större trivsel bland våra hyresgäster och ungdomarna får möjlighet till arbetslivserfarenhet och nya kontakter.
- Förutom att vi tar emot feriejobbare anställer vi också säsongare och fastighetsskötare över sommaren, säger Annica Karlsson, förvaltare på KBAB. Det har verkligen fungerat bra och vi har fått mycket positiv respons från hyresgäster.

 

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext