Sök

Sommarskoj med KBAB - uppdaterad information

2021-06-28 I sommar anordnar vi återigen Sommarskoj med KBAB där vi erbjuder olika aktiviteter för barn och unga. Aktiviteterna är helt gratis och vi hoppas kunna bidra till att fler ska få chansen att vara med och göra något roligt under sommarlovet.

Sommarskoj_webb.jpg

Mellan vecka 24-32 anordnar vi Sommarskoj med KBAB på Rud, Frödingshöjd, Orrholmen, Gruvlyckan och Hemvägen. Vi är på ett område, en vecka i taget och mer information om exakta tider finns på anslag i trapphusen för de aktuella områdena.

Sommarskoj med KBAB kommer bland annat bjuda på pyssel, lekar och fika. Dessutom kommer man kunna prova på olika idrotter då Norrstrands IF, IF Göta, Karlstads karateförening och OK Tyr kommer på besök.

Ingen anmälan krävs och det är gratis för alla åldrar.

Uppdaterad information 2021-06-10

Smittpridningen i Värmland har ökat och från och med den 11 juni inför därför Region Värmland lokala rekommendationer som bland annat innebär att läger- och kolloverksamhet behöver pausas. Rekommendationerna gäller i dagsläget till den 27 juni.

För oss på KBAB innebär detta att de två första veckorna med Sommarskoj (vecka 24-25) behöver ställas in. Områdesspecifik information om detta kommer finnas på anslag i trapphusen på berörda områden.

Uppdaterad information 2021-06-28

De lokala rekommendationer som Region Värmland införde har nu tagits bort vilket innebär att vi kan återuppta Sommarskoj med KBAB från och med måndagen den 28 juni. Områdesspecifik information om Sommarskoj med KBAB kommer finnas på anslag i trapphusen på berörda områden. 

 

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext