Sök

Sommarjobb 2019

2019-02-07 Sommaren 2019 erbjuder vi olika typer av sommarjobb hos oss på KBAB. De flesta jobben är placerade i våra bovärdsteam och ett jobbtillfälle är i Bobutiken. Ansökningstiden för våra sommarjobb har gått ut och urvalsprocesser pågår.

Fastighetsskötare och säsongare

För jobbet som fastighetsskötare måste du vara minst 18 år och ha körkort. Du är placerad i ett av våra bovärdsteam och anställd direkt av oss på KBAB under en åttaveckorsperiod. Sista ansökningsdag för denna tjänst var den 7 april.
 
För jobbet som säsongare måste du vara minst 20 år och ha körkort. Du är placerad i ett av våra bovärdsteam och anställd direkt av oss på KBAB från ungefär mitten av maj till mitten av augusti. Sista ansökningsdag för denna tjänst var den 7 april.
 
BAB_1717_edited2.jpg

Handledare Sommarskoj 

För jobbet som handledare till KBAB:s kollo Sommarskoj behöver du vara minst 18 år och ha körkort. Du är anställd direkt av oss på KBAB under en sjuveckorsperiod. Sista ansökningsdag för denna tjänst var den 17 mars. 

Uthyrare i Bobutiken

Vi kommer också anställa 1-2 uthyrare till Bobutiken som arbetar med allt kring uthyrningen av våra lägenheter. Du behöver vara minst 18 år och är anställd direkt av oss på KBAB under en åttaveckorsperiod. Sista ansökningsdag för denna tjänst var den 17 mars. 

Feriearbete 16-18 år

Personer som är mellan 16-18 år kan jobba hos oss via kommunens feriejobb. Du är då anställd av Karlstads kommun men är placerad i något av våra bovärdsteam. Ansökningstiden för dessa jobb har gått ut. Läs mer på karlstad.se.

Mer information 

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Åsa Karlsson, HR-specialist, på 054-540 74 78 eller asa.karlsson@karlstad.se
 
 
Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext