Sök

Sommarjobb 2019

2019-02-07 Sommaren 2019 kommer vi erbjuda olika typer av sommarjobb hos oss på KBAB. De flesta jobben är placerade i våra bovärdsteam och ett jobbtillfälle är i Bobutiken.

Fastighetsskötare och säsongare

För jobbet som fastighetsskötare måste du vara minst 18 år och ha körkort. Du är placerad i ett av våra bovärdsteam och anställd direkt av oss på KBAB under en åttaveckorsperiod. Ansökningen öppnar i mars. 
 
För jobbet som säsongare måste du vara minst 20 år och ha körkort. Du är placerad i ett av våra bovärdsteam och anställd direkt av oss på KBAB från ungefär mitten av maj till mitten av augusti. Ansökningen öppnar i mars. 
 
BAB_1717_edited2.jpg

Handledare Sommarskoj 

För jobbet som handledare till KBAB:s kollo Sommarskoj behöver du vara minst 18 år och ha körkort. Du är anställd direkt av oss på KBAB under en sjuveckorsperiod. Ansökan är öppen, sök senast 17 mars. Läs mer och sök här

Uthyrare i Bobutiken

Vi kommer också anställa 1-2 uthyrare till Bobutiken som arbetar med allt kring uthyrningen av våra lägenheter. Du behöver vara minst 18 år och är anställd direkt av oss på KBAB under en åttaveckorsperiod. Ansökan är öppen, sök senast 17 mars. Läs mer och sök här

Håll utkik efter annonser! 

Vi kommer släppa tjänsterna ovan från mitten av februari till mitten av mars så håll utkik efter mer information och annonser här på vår hemsida och i våra sociala medier Facebook och Linkedin. 

Feriearbete 16-18 år

Är du mellan 16-18 år och är intresserad av att jobba hos oss på KBAB söker du jobb via kommunens feriejobb som riktar sig till dig som går ut ettan och tvåan på gymnasiet. Du är då anställd av Karlstads kommun men är placerad i något av våra bovärdsteam. Dessa jobb söks via Karlstads kommun, mer information finns på karlstad.se.

Mer information 

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Åsa Karlsson, HR-specialist, på 054-540 74 78 eller asa.karlsson@kbab.se
Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext