Sök

Sappa levererar digitala HD-kanaler

2020-11-10 Från och med den 10 november kan du se de kanaler som ingår i basutbudet i hyran i HD-kvalitet. Allt du behöver göra är en kanalsökning.

Familj tittar tv.jpg

Från och med torsdagen den 10 november finns de kanaler som ingår i basutbudet i hyran* tillgängliga som digitala HD-kanaler vilket bland annat innebär en bättre bildkvalitet. Vill du ta del av de digitala kanalerna behöver du göra en kanalsökning. Du behöver också ha en tv med inbyggd DVB-C-standard som ingår i de flesta nya tv-apparater. Om du är osäker på vad du har kan du kolla det i din tv-manual.

Analoga kanaler finns kvar 

Om du har en äldre tv-modell som gör att du inte kan ta del av de digitala kanalerna eller om du helt enkelt inte vill skaffa den digitala versionen av kanalerna behöver du inte göra någonting. De analoga kanalerna kommer finnas kvar och fungera precis som innan.

CNN och Nickelodeon försvinner 

I samband med införandet av de digitala HD-kanalerna försvinner CNN och Nickeloedon ur basutbudet, både i analog och digital version.

För mer information, kontakta Sappa 

Om du har några frågor eller funderingar gällande införandet av digitala HD-kanaler är du välkommen att kontakta vår tv-leverantör Sappa på telefon 0774-444 744. Du kan också läsa mer på deras hemsida.

 

* I nyproducerade lägenheter från 2019 och framåt finns inga antennuttag och därför ingår inga tv-kanaler i dessa lägenheter. 

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext