Sök

Nytt utseende på tvättstugebokning via Mina sidor

2020-09-14 Vi håller på att byta bokningssystem för våra tvättstugor och i samband med systembytet får också bokningen via Mina sidor ett nytt utseende.

Tvättstuga.jpg

Det system som vi tidigare haft som bokningssystem i våra tvättstugor håller på att bytas ut. Det nya systemet innebär dels nya bokningstavlor som sitter i trapphusen eller i anslutning till tvättstugorna men det innebär också att utseendet på bokningen via Mina sidor är nytt.

På en del områden är detta helt klart och det sitter uppe nya bokningstavlor och då har man också det nya utseendet på Mina sidor. På delar av Rud, Kvarnberget/Viken, Norrstrand och Sixbacken har inte systembytet skett än utan det kommer genomföras under hösten/vintern 2020.

Så här bokar du i det nya utseendet 

För att boka tvättstuga via Mina sidor loggar du in som vanligt och letar dig fram till menyvalet för tvättstugebokning, precis som innan. Nytt är att det nu också står med el- och vattenförbrukning samt ändra porttelefonnummer. Anledningen till det är att dessa tjänster är tillagda så att du från och med nu via samma knapptryck både kan boka tvättstuga, se din förbrukning om du har individuell mätning samt ändra vilket telefonnummer du vill ha på porttelefonen om du har en sådan.

När du har klickat på menyvalet på Mina sidor kommer du till det nya utseendet för bokningen. För att boka tvättstuga klickar du på ”BOKA” i menyn till vänster. Använder du din mobiltelefon behöver du trycka på de tre linjerna i det övre vänstra hörnet för att få fram vänstermenyn och hitta ”BOKA”. Sedan klickar du på rutan för ”Ny bokning” och väljer vilken tvättstuga du vill boka på. När du valt tvättstuga kommer du till en kalender där du väljer vilken dag och tid du önskar tvätta.

Har du en digital informationstavla i ditt trapphus och bokat via den kommer du känna igen dig då det är samma vy här som på tavlan.

El- och vattenförbrukning och ändra porttelefonnummer 

Har du individuell mätning kan du se den genom att trycka på ”FÖRBRUKNING” i vänstermenyn och vill du ändra numret som är inlagt för porttelefonen, om du har en sådan, klickar du på ”INSTÄLLNINGAR”. Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext