Nu har uthyrningen av lägenheterna på Tullholmen startat!

Nu startar uthyrningen av lägenheterna i vårt nya hus på Tullholmen. Uthyrningen kommer ske i totalt tre etapper och detta är den första etappen som innefattar 83 lägenheter utmed Packhusallén med inflyttning 1 oktober 2022.

Vi är stolta och glada att vi nu kan påbörja uthyrningen av lägenheterna i vår nyproduktion på Tullholmen. Huset kommer bestå av 132 lägenheter med ettor till fyror i ett fantastiskt läge med närhet till både Karlstads citykärna och fina promenadstråk. Alldeles i närheten har du kajpromenad, småbåtshamn och kajakuthyrning.

Fasaden är i tegel och putsad betong. De flesta lägenheter har balkong, uteplats eller terrass. Alla lägenheter är välplanerade med stilrena materialval. Det är genomgående ljusa väggar och parkett i alla rum. I fyrorna finnas dessutom extra wc. Alla lägenheter, oavsett storlek, har helkaklade badrum med kombimaskin tvätt/torkmaskin. I fastigheten finns en bokningsbar övernattningslägenhet för gäster.

Närheten till centrum och fina cykelvägar gör det enkelt att leva miljösmart och bekvämt. På taket finns det 250 m2 solceller som genererar el till fastigheten.

Du kan läsa mer om huset och lägenheterna här på vår hemsida. 

Vardagsrum_840px.jpg

Så söker du

Du söker en lägenhet genom att vara registrerad i vår kö och göra en intresseanmälan. Du kan läsa mer om hur uthyrningen vid nyproduktion går till här. 

Här hittar du alla våra lediga lägenheter. 

Fler lägenheter kommer släppas 

Ytterligare två etapper med sammanlagt 49 lägenheter släpps under våren/sommaren 2022. Håll utkik på vår hemsida för mer infromation om dessa! 

Källtext