Sök

Många aktiviteter för hyresgästerna trots ett Coronaår

2021-03-01 Förra året präglades av Corona och social distansering vilket innebar att vi på KBAB som annars anordnar många aktiviteter för våra hyresgäster fick tänka om. Men trots ett Coronaår lyckades vi ställa om och erbjuda fortsatt aktivitet och gemenskap i våra bostadsområden på ett Coronasäkert sätt.

Nyhetsbild aktiviteter.jpg

I våra plus- och trygghetsboenden ingår det som en del av konceptet att vi erbjuder aktiviteter för våra hyresgäster. Under 2020 lyckades vi trots Corona att genomföra 709 aktiviteter för totalt 14 563 deltagare.

Året började utan Corona och inleddes därför som vanligt med diverse aktiviteter som exempelvis seniorgympa, olika caféträffar och sportlovsaktiviteter. Efter sportlovet blev dock situationen med Corona allvarligare och vi fick ställa in de planerade aktiviteterna och istället tänka om och hitta andra vägar för att fortsätta erbjuda våra hyresgäster trivsel och gemenskap i våra områden. Bland annat anordnades spontanfika utomhus, utdelning av glass med KBAB:s egen glassbil och en klappjakt vid jul. 

Här kan du ta del av hela sammanställningen för 2020. 

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext