Etapp två av lägenheterna på Tullholmen har släppts!

Nu har vi släppt nästa etapp av lägenheter i vårt nya hus på Tullholmen. Detta är den andra av totalt tre etapper och lägenheterna i denna etapp ligger på Bogsprötsgatan 14 A med inflyttning 1 november 2022.

Huset kommer bestå av 132 lägenheter med ettor till fyror i ett fantastiskt läge med närhet till både Karlstads citykärna och fina promenadstråk. Alldeles i närheten har du kajpromenad, småbåtshamn och kajakuthyrning.

Fasaden är i tegel och putsad betong. De flesta lägenheter har balkong, uteplats eller terrass. Alla lägenheter är välplanerade med stilrena materialval. Det är genomgående ljusa väggar och parkett i alla rum. I fyrorna finnas dessutom extra wc. Alla lägenheter, oavsett storlek, har helkaklade badrum med kombinerad tvätt- och torkmaskin. I fastigheten finns en bokningsbar övernattningslägenhet för gäster.

Närheten till centrum och fina cykelvägar gör det enkelt att leva miljösmart och bekvämt. På taket finns det 250 m2 solceller som genererar el till fastigheten.

Du kan läsa mer om huset och lägenheterna här på vår hemsida.

Kök Tullholmen_840 px.jpg

Så söker du 

Du söker en lägenhet genom att vara registrerad i vår kö och göra en intresseanmälan. Du kan läsa mer om hur uthyrningen vid nyproduktion går till här.

Här hittar du alla våra lediga lägenheter.

Fler lägenheter kommer släppas 

Ytterligare en etapp med lägenheter släpps under våren/sommaren 2022. Håll utkik på vår hemsida för mer information om dessa!