Sök

Bovärdskontor stängda på grund av utbildning

2019-11-20 Den 21, 22 och 27 november håller en del av våra bovärdskontor stängt helt eller del av dag på grund av utbildning och personalinformation. Under tiden som kontoren är stängda hänvisar vi berörda hyresgäster till vår fastighetsjour.

Rönnbär_webb.jpg

Tre tillfällen i slutet av november kommer en del av våra bovärdskontor hålla stängt helt eller del av dag på grund av utbildning och personalinformation. Vilka kontor som håller stängt när är lista nedan. 

21 november

Torsdagen den 21 november håller kontoren för Gruvlyckan/Bellevue, Campus, Sixbacken/Pelargården och Hemvägen/Plintgatan stängt hela dagen på grund av utbildning. 

22 november 

Fredagen den 22 november håller kontoren för Sixbacken/Pelargården, Färjestad/Långtäppan och Orrholmen/Sjögången stängt från lunch och resten av dagen på grund av personalinformation. 

27 november 

Onsdagen den 27 november håller kontoren för Kronoparken, Frödingshöjd, Färjestad/Långtäppan och Herrhagen/Centrum/Klara stängt hela dagen på grund av utbildning. 

Vid stängt - kontakta jouren

Om allvarliga eller akuta händelser eller störningar skulle inträffa när vi har stängt enligt ovan är du välkommen att ringa vår jour på telefon 054-540 75 75. Är det inte lika akut kan du göra en serviceanmälan här på webben så återkommer vi när vi är tillbaka i tjänst. 

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext