Sök

Logga in på Mina sidor med BankID

Som ett led i arbetet med att utveckla våra digital tjänster kan man nu logga in på Mina sidor på kbab.se med hjälp av BankID.

- Det här har vi arbetat för under en längre tid, och det känns väldigt bra att vi nu kan erbjuda våra kunder den här tjänsten, säger Bitte Östlund, uthyrningssamordnare i Bobutiken. Möjligheten att logga in med BankID ökar säkerheten, servicen och ger ökad tillgänglighet och snabbare processer.

I KBAB:s bostadskö står det cirka 25 000 personer. För att vara kvar i kön måste man logga in på Mina sidor minst en gång per år. För hyresgäster är Mina sidor platsen för diverse administrativa uppgifter. Allt från att boka tvättstuga, ansöka om parkeringsplats till att följa sin el- och vattenförbrukning.
- Förutom att det är säkrare och att det förenklar för kunden frigör det tid för våra medarbetare i bobutiken, då det blir mindre administration kring kunder som behöver hjälp med till exempel nya lösenord, säger Bitte. För de som fortfarande vill använda sig av användarnamn och lösenord finns den möjligheten förstås kvar.

Införandet av BankID möjliggör för fler digitala lösningar.
- Till exempel är tanken att vi inom kort även ska kunna signera hyreskontrakt med BankID, säger Bitte. Det här öppnar dörrar för fler och nya sätt att underlätta kontakten med oss på KBAB.

Här loggar du in på Mina sidor.

BankID eller Mobilt BankID är en e-legitimation som du använder för att styrka din identitet på internet. Du beställer BankID via din Internetbank.

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext