Så här når du oss under jul- och nyårshelgerna

Under jul och nyår har vi lite avvikande öppettider men har du frågor eller om något händer i fastigheten där du bor finns kontaktvägar för att nå oss trots helgdagar.

Uthyrningsfrågor

Du når vår uthyrning som vanligt under vardagar via telefonnummer 054-540 76 00. Den 25–26 december samt 1 januari håller uthyrningen stängt på grund av helgdag. Du kan också mejla uthyrningen på kbab.uthyrning@karlstad.se så återkommer våra handläggare till dig så snart som möjligt.

Vi ber om överseende för att våra handläggningstider i uthyrningsärenden kommer vara lite längre än normalt på grund av ledigheter och helgdagar.

Bovärdsteam och jour

Våra bovärdar finns i tjänst kl. 7.00-16.00 alla vardagar. Den 25–26 december samt 1 januari finns inga bovärdar i tjänst på grund av helgdag. Om allvarliga och akuta händelser eller störningar skulle inträffa dessa dagar ska du ringa vår jour på telefonnummer 054-540 75 75. För icke-akuta ärenden ska du göra en felanmälan på Mina sidor oavsett om det är vardag eller helgdag.

Vi ber om överseende för att våra handläggningstider på felanmälan kan vara lite längre än normalt på grund av ledigheter och helgdagar.

Bor du i Väse?

Det är vår entreprenör Egeryds fastighetsförvaltning som sköter om Väse och för dig som bor i Väse gäller de vanliga rutinerna för felanmälan under vardagar. Den 25–26 december samt 1 januari ska du kontakta jouren för allvarliga och akuta händelser eller störningar.

Du hittar information och kontaktuppgifter här.

Centralkontoret

Centralkontoret på Packhusallén 19 har öppet mellan kl. 10.00-15.00 på vardagar. Den 25–26 december samt 1 januari är det stängt på grund av helgdag.