Bild på grillaktivitet på Kronoparken

200 hyresgäster på grillaktivitet på Kronoparken

I början på maj bjöd vi in till en eftermiddag på Kronoparken som innehöll sol, nygrillade hamburgare, tipspromenad och möten mellan grannar och med oss på KBAB.

Cirka 200 hyresgäster - stora som små - kom för att gå tipspromenad, äta grillade hamburgare, umgås och leka.
- En fantastisk uppslutning, säger Zahra Ginberg, kundrelationssamordnare på KBAB. Det är alltid lite svårt att veta hur många som kommer, men vi hade förberett med många hamburgare vilket var tur, för alla gick åt.

Möten skapar trygghet

Det blev många trevliga samtal med våra hyresgäster men också tillfälle att lära känna sina grannar.
- Vi har sedan en tid tillbaka gjort mer aktiviteter på Kronoparken och vi ser att det verkligen uppskattas, säger Zahra. Både av våra hyresgäster och av oss på KBAB. Vi försöker skapa förutsättningar för grannar att mötas och på så sätt öka tryggheten och stoltheten för sitt närområde.

 

grillning