Blommor i kruka vid vägbom i bostadsområde.

Vi håller stängt på grund av utbildning 25-26 april

Den 25 och 26 april har vi stängt på grund av en gemensam utbildning för våra medarbetare.

Under tiden som vi håller stängt finns fortfarande kontaktvägar för att nå oss om exempelvis något akut skulle inträffa i en fastighet. Hur du når oss är listat här nedan.

Uthyrningsfrågor

Du når vår uthyrning som vanligt via telefonnummer 054-540 75 05. Du kan också mejla uthyrningen på kbab.uthyrning@karlstad.se men med lite längre svarstider än normalt på grund av att uthyrningspersonal är med på utbildningen.

Vi ber också om överseende för att våra handläggningstider i uthyrningsärenden kommer vara lite längre än normalt på grund av att vi håller stängt.

Bovärdsteam och jour

Våra områdeskontor är stängda och inga bovärdar finns på plats dessa dagar. Om allvarliga och akuta händelser eller störningar skulle inträffa när vi har stängt ska du ringa vår jour på telefonnummer 054-540 75 75.

För icke-akuta ärenden kan du alltid göra en felanmälan på Mina sidor Länk till annan webbplats. så återkommer vi när vi är tillbaka.

Bor du i Väse?

För dig som bor i Väse gäller vanliga rutiner för felanmälan och jour även dessa dagar då det är vår entreprenör Egeryds fastighetsförvaltning som sköter om Väse. Du hittar information och kontaktuppgifter här.

Centralkontoret

Centralkontoret på Packhusallén 19 har under dessa dagar helt stängt.

Vår växel är öppen

Om du funderar på något under tiden som vi har stängt kan du alltid ringa vår växel på telefonnummer 054-540 76 00. De kan svara på de vanligaste frågorna och även lägga ärenden så återkommer vi till dig när vi är tillbaka.