Ny tv-kanal tillgänglig i basutbudet

För dig som har basutbudet av tv-kanaler har nu en ny tv-kanal tillkommit - ATG Live.

Från och med den 11 januari finns ATG Live som en ny kanal i det basutbud av tv-kanaler som ingår i hyran. ATG Live visar direktsända trav- och galopptävlingar från Sverige och övriga världen varvat med bland annat tips, analyser och reportage om trav och galopp samt en del övrig sport. Kanalen har sändringar varje dag året om från cirka kl. 6.00-00.00. 

ATG Live finns endast som digital kanal och har kanalplats 14. 

Paramount har utgått 

Samtidigt som ATG Live flyttar in har kanalen Paramount utgått. Anledningen till det är att programbolaget bakom kanalen har valt att lägga ner den. Detta innebär att kanalen även försvunnit för dig som har haft kanalen i ett köpt kanalpaket. 

Mer information om tv-kanaler 

Du hittar mer information om tv och tv-kanaler här på vår hemsida.