Sök

Spontanansökan

De flesta av våra lediga tjänster tillsätts efter en rekrytering med platsannons som vi publicerar på den här sidan. Det kan dock hända att vi hittar den vi söker i vår sökandebank, så välkommen att lämna en intresseanmälan till oss!

Hantering av din ansökan

Du gör en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan och bifoga ditt CV och eventuella andra filer som stödjer din ansökan. När du klickat på "Skicka" får du en bekräftelse på sidan att vi har tagit emot den. Du finns sedan med i vår sökandebank i ett år från det datum du skickat in ansökan. Om behov av nya medarbetare med din kompetens skulle uppstå under året så kommer vi att kontakta dig.

Observera dock att din intresseanmälan inte innebär att du automatiskt blir sökande till lediga tjänster som vi publicerar på kbab.se. Dessa tjänster måste du söka separat.

OBS - ej för sommarjobb!

Om du söker sommarjobb ska du inte använda nedanstående formulär. Ett särskilt formulär för sommarjobb läggs ut under ansökningsperioden.


Personuppgifter
I samband med att du skickar in denna intresseanmälan registrerar KBAB uppgifter om dig enligt det ifyllda formuläret. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom företaget och endast i syfte att administrera visat intresse för arbete inom KBAB.
Du har enligt personuppgiftslagen rätt att gratis, en gång per år, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dem. Begäran ska vara skriftlig och undertecknad. Du har också rätt att begära rättelse i personuppgifter som vi behandlar om dig.

Kontaktuppgifter

Ansökan av tjänst

Utbildning (ange de mest meriterande utbildningarna du genomfört, när de genomfördes samt en kort beskrivning av dem, max 3 st)

Arbetslivserfarenhet (ange de mest meriterande jobben du haft, när dessa ägt rum samt en kort beskrivning av dina arbetsuppgifter, max 3 jobb)

Övriga meriter

Körkort B

* Obligatorisk information

Källtext