Sök

Serviceelektriker med tele-/datakompetens

Vi söker en driven serviceelektriker till avdelningen för förvaltningsstöd. Är du en engagerad serviceelektriker med erfarenhet av tele- och dataanläggningar kan detta vara ett jobb för dig!

Stefan_webb.jpg

I rollen som serviceelektriker kommer du främst att arbeta med olika service- och installationsarbeten utifrån fastighetsbeståndets behov. Du planerar och genomför dina uppdrag självständigt men har ett nära samarbete med tekniska specialister, bovärdar och entreprenörer. I uppdraget ingår även att ha dialog med hyresgäster inför och under utförande av uppdrag. En del i uppdraget är också att arbeta med tele/dataanläggningar.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Elinstallationer
  • Hantering av elfel i lägenheter
  • Nätverksinstallationer
  • Mätning och felsökning
  • Arbete med tele/dataanläggningar
  • Utveckla arbetssätt och metoder utifrån aktuell branschkunskap

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom service och installation. Rollen kräver att du har god branschkunskap och självständigt kan arbeta med el- och nätverksinstallationer, felsöka och åtgärda fel samt hantera ritningar. Du behöver också ha erfarenhet av arbete med tele/dataanläggningar. Du är en problemlösare som kommer med innovativa och nytänkande lösningar som du sedan genomför i verksamheten.

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker en engagerad, ansvarstagande och självgående kollega. För att lyckas i rollen som serviceelektriker behöver du ha ett systematiskt arbetssätt och arbeta strukturerat med att kvalitetssäkra ärenden och utveckla effektiva rutiner. Du har god prioriteringsförmåga och är flexibel så du kan värdera olika arbetsuppgifter utifrån vad som är viktigast för bolaget. Du är duktig på att självständigt ta ansvar och driva många olika parallella ärenden och processer. Då du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt tror vi att du är förtroendeingivande och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer.

Du har gymnasieutbildning inom elteknik eller annan bakgrund som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetet kräver att du har god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift, samt att du har goda IT-kunskaper och kan bidra i vår digitala utveckling. B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning 

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Du ansöker genom att skicka in en digital ansökan denna länk. Sista ansökningsdag är onsdagen den 30 september. 

Kontaktperson

Peter Hagström, teknisk chef
peter.hagstrom@karlstad.se
054-540 16 99

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext