Sök

Säsongare

Är du över 20 år och söker ett längre sommarjobb? Gillar du dessutom att vara utomhus, träffa människor i olika åldrar och att vara fysiskt aktiv? Då tycker vi att du ska söka jobb som säsongare hos oss på KBAB!

Arbetsuppgifter 

För sommaren 2019 söker vi flera säsongsarbetare inom utemiljö. Som säsongare hos oss planerar och driver man själv arbetet i utemiljön kring våra fastigheter utifrån bovärdsteamets direktiv. Även inre fastighetsskötsel kan förekomma. I våra bovärdsteam kommer du ha en samordnande roll då du kommer att handleda feriearbetare från Karlstads kommun som är placerade hos oss, det handlar då om ungdomar som går första eller andra året på gymnasiet. Det är du som handledare som fördelar deras arbetsuppgifter och ser till att de arbetar på ett säkert sätt. Du har också en handledande roll gentemot den sommarjobbande fastighetsskötaren.

Kvalifikationer 

Frågar man våra tidigare säsongare så är det bästa med jobbet på KBAB att man träffar så många olika människor och att man få ta stort eget ansvar då man planerar och lägger upp dagarna själv. För att passa för tjänsten ser vi att du har erfarenhet från praktiskt arbete såsom trädgård/park/maskin samt trivs i ett arbete med mycket kundkontakt. Eftersom att du kommer arbeta med kroppen varje dag är en god fysik nödvändig. I övrigt är det viktigt att du kan planera och driva arbete i utemiljön själv samtidigt som du har förmåga att leda andra. Som ledare behöver du vara utåtriktad, tydlig och kommunikativ.

Krav och förutsättningar för säsongsanställning:

  • Körkort klass B.
  • Mycket goda kunskaper i svenska tal och goda kunskaper i skrift.
  • Goda kunskaper i engelska, tal.
  • Erfarenhet från praktiskt arbete krävs.
  • Någon form av ledarerfarenhet är meriterande men det viktiga är att du är kommunikativ och trivs med ett socialt jobb.

Som säsongare i ett av våra bovärdsteam blir du KBAB:s ansikte ut mot våra hyresgäster så vi lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du minst har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller bygg, alternativt kompetens som vi bedömer likvärdig.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde säsong: Cirka mitten av maj till mitten av augusti.

Ansökan

Ansökan senast 7 april via denna länk.

OBS! Då ansökan är samma som till fastighetsskötare behöver du ange att du söker som säsongare. 

Urval sker löpande.

Kontaktpersoner 

Annica Karlsson
Förvaltare/områdeschef
054-540 74 51
annica.karlsson2@karlstad.se

Patrik Malmsköld
Förvaltare/Områdeschef
054 -540 7503
patrik.malmskold@karlstad.se

Stefan Samuelsson
Förvaltare/områdeschef
054-540 7476
stefan.samuelsson@karlstad.se

Lena Ekström
Förvaltare/Områdeschef
054-540 74 56
lena.ekstrom@karlstad.se

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext