Sök

Bovärd

Söker du ett socialt och omväxlande arbete där frihet under ansvar är ledordet? Är du dessutom praktiskt lagd, trivs med ett fysiskt arbete och att ha daglig kundkontakt? Då tycker vi att du ska söka till tjänsterna som bovärd hos oss på KBAB!

bovard 1 Linn_webb.jpg

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Karlstads Bostads AB ägs av Karlstads kommun och ingår i koncernen Karlstads Stadshus AB. Vi äger och förvaltar ca 7 500 bostäder och 750 lokaler med ett fastighetsvärde på 5,4 mdkr. Sammanlagt är vi cirka 130 anställda som arbetar efter visionen Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna. KBAB står inför flera stora utmaningar framöver, bland annat kring nyproduktion och att tillsammans med vår ägare bidra till att Karlstad blir en ännu bättre stad att leva och bo i.

Avdelningen fastighetsförvaltnings uppdrag är att förvalta företagets samtliga fastigheter och kunder med stöd av övriga avdelningar. Fastighetsförvaltning består av fyra fastighetsområden uppdelat i tolv bovärdsteam runt om i Karlstad. Bovärdsteamens uppdrag är att ta hand om hyresgästen från inflyttning till utflyttning och leverera en kvalitativt hög kundvård. Teamen ansvarar även för det löpande underhållet samt utför reparationer i fastigheterna. Varje fastighetsområde leds av en förvaltare/områdeschef.

Som medarbetare hos oss värdesätter vi professionalism, delaktighet och engagemang. Vi strävar också efter att ta tillvara de kvaliteter som jämställdhet och mångfald tillför arbetslivet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en bovärd till vårt bostadsområde Rud i Karlstad. Som bovärd tar man emot alla ärenden från hyresgästerna. Förutom fel i lägenheterna kan det röra sig om allt från besiktningar och beställningar av nya tapeter till att hantera störningar mellan grannar. När det gäller fastigheterna så har bovärdsteamen hand om alla förekommande arbetsuppgifter såsom fastighetsskötsel, reparationer, skötsel av utemiljön och besiktningar av lägenheter. Inköp, trapphusstäd, deltagande i kundaktiviteter och snöröjning ingår också i tjänsten samt att sköta delar av teamets administration och samordning.

Som bovärd har man vissa ansvarsområden som man har huvudansvaret för; exempelvis besiktningar, utemiljöfrågor, arbetsmaskiner eller störningar. Roller görs upp i teamet tillsammans med förvaltaren. Ange gärna i ditt personliga brev om du har något speciellt intresseområde inom fastighetsskötsel.

Kvalifikationer

Arbetet som bovärd förutsätter att man är praktiskt lagd, flexibel och beredd att bidra där det behövs. Frågar du våra medarbetare vad man tycker är allra bäst med att jobba på KBAB så är det friheten och de varierande arbetsuppgifterna ingen dag är den andra lik! Detta ställer såklart stora krav på medarbetarnas förmåga att planera, strukturera och prioritera arbetet. Vi ser därför att du som söker bör ha ett eget driv och förmåga att se vad som behöver göras, alltid med kunden och god kvalitet i fokus. Du har god samarbetsförmåga och bidrar till ett gott arbetsklimat i teamet samt med övriga team och avdelningar då man i perioder har täta sammarbetan med exempelvis tekniska specialister och fastighetstekniker.

Då du som bovärd är KBAB:s ansikte ut mot våra kunder lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen behöver du vara duktig på att kommunicera med olika människor och skapa förtroendefulla relationer till såväl kunder som medarbetare och andra aktörer.

Din bakgrund:

  • Minst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller bygg alternativt kompetens som vi bedömer likvärdig
  • Erfarenhet från arbete med liknande praktiska arbetsuppgifter samt erfarenhet av kundkontakter krävs.
  • Kunskaper inom fastighetsskötsel är önskvärt
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
  • Van att använda dator som ett verktyg i arbetet samt goda kunskaper i Microsoft Officepaketet.
  • Klarar av ett stundtals fysiskt påfrestande arbete som ex snöhantering vilket även inkluderar beredskap vissa helger.
  • B-körkort krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök genom att skicka in en digital ansökan via denna länk.
Sista ansökningsdag är den 27 september 2020.

Kontaktperson

Stefan Samuelsson, Förvaltare/områdeschef, Tel: 054 -540 7476, E-post: stefan.samuelsson@karlstad.se

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext